Asbest Consulting: "Goed begonnen is half gewonnen"

23 November 2022
Op de symbolische datum 23 november organiseerde Asbest Consulting een feestelijke start in Mechelen. Het doel: het bedrijf voorstellen aan de splinternieuwe medewerkers, elkaar beter leren kennen, en natuurlijk een toost uitbrengen op de toekomst.

Asbest Consulting heeft de eerste maanden van zijn bestaan niet stilgezeten. We hebben alle nodige opleidingen gevolgd, persooncertificaten en ons procescertificaat behaald. Onze interne processen vastgelegd en getest. Onze eigen software laten ontwikkelen en doorgetest. Onze merkstrategie uitgedacht en ons marketingplan vastgelegd. Daar stopte het niet. We hebben ons ook op het netwerken gestort en een netwerk van partners met immokantoren gecreëerd. En last but not least, een team van gecertificeerde ADI’s bijeengebracht.

Collega’s gezocht

Ondertussen voerde het team al meer dan 150 asbestinventarissen uit. En dit is nog maar het begin van wat moet komen. Maar liefst 15 medewerkers, samen met de zaakvoerders, staan vanaf nu klaar om te markt te bestormen. 15 ‘and counting’, want we zoeken nog gemotiveerde zelfstandige collega’s voor verschillende regio’s. Hier ontdek je onze vacatures.

Verkoop je een woning die gebouwd is voor 2001? Dan is een asbestattest verplicht.

Heb je deze trouwens al gelezen?

Blijf op de hoogte

Volg ons op de voet via onze social media-kanalen:

Elke maand nieuws over asbest en duurzaam wonen in je mailbox? Lees onze nieuwsbrief!

Alles weten

Bijblijven over asbest en duurzaam wonen? Lees onze nieuwsbrief:

©2022 asbest consulting
BE 0789 707 187
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij