Asbestattest gemeenschappelijke delen: 2025, 2027 of 2032?

28 Feb 2024
Er was heel wat te doen over de deadline voor het asbestattest van de gemeenschappelijke delen: werd het 2025, 2027 of 2032?

Het stof is ondertussen neergedwarreld en de Vlaamse regering heeft een principeakkoord bereikt: vanaf 1 januari 2027 wordt het asbestattest voor gemeenschappelijke delen verplicht.

Hoe bereid jij je als syndicus voor op deze nieuwe datum?

Stap 1: get ready
De deadline lijkt misschien nog ver weg, maar proactief handelen is nu al noodzakelijk. Ontdek hoe we bij Asbest Consulting voor elk gebouw een op maat gemaakte offerte opmaken voor al je Algemene Vergaderingen. Elk gebouw heeft immers zijn eigen unieke kenmerken. 

Stap 2: maak gebruik van ons gratis portaal
Om jouw werk te vergemakkelijken, bieden wij een gratis portaal aan. Hiermee kun je voor al je offertes en attesten gemene delen efficiënt en gemakkelijk werken.

Maak een afspraak
en we komen het je graag persoonlijk uitleggen.

Of, ... bezoek onze stand @ Syndic Congres
Heb je behoefte aan persoonlijk advies en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kom dan langs op onze stand op het Syndic Congres op 14 maart 2024 in MeetDistrict Gent.
 

 

Wil je zeker zijn van een hoogwaardig asbestattest dat niet alleen voldoet aan de wettelijke eisen, maar ook bijdraagt aan de waarde van de woning?

Blijf op de hoogte

Volg ons op de voet via onze social media-kanalen:

Elke maand nieuws over asbest en duurzaam wonen in je mailbox? Lees onze nieuwsbrief!

Alles weten

Bijblijven over asbest en duurzaam wonen? Lees onze nieuwsbrief:

©2022 asbest consulting
BE 0789 707 187
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij