Een dag vol nieuwe inzichten / Asbest Consulting

20 Dec 2023
Op 23 november 2023 organiseerde Asbest Consulting een tweede ‘Get Together’ dag met het team. EPC’s, asbestattesten? De ADI’s weten er nu alles over.

Op 23 november 2023 organiseerden Freddy en Thomas van Asbest Consulting een tweede ‘Get Together’ dag, ook deze keer op een symbolische datum! Op de planning: volop nieuwe inzichten via de trainingen en workshops en tijd om elkaar (beter) te leren kennen. Een de ADI’s? Die kwamen en zagen dat het goed was!

Het was een intensieve dag: organisatoren Freddy en Thomas stonden voor dag en dauw in Puurs en zagen hun respectievelijke voordeur terug rond 22 uur. Maar ook het Asbest Consulting team moest goed wakker zijn. Er stonden stevige trainingen over het EPC en het asbestattest op de planning.

Terugblik en vooruitblik
De inhoudelijke kennis versterken over het asbestattest, en weten waar de klepel hangt als het over het EPC gaat, trainer Stef Dierickx had stof genoeg bij. De dag bood ook het ideale moment om terug te blikken op 2023: wat deed de markt, hoe bestormden we ‘onze’ doelgroepen marketinggewijs en waarom werden we structurele partner van het vastgoednetwerk CIB. We keken ook vooruit naar 2024 want wie oogsten wil, moet zaaien. We hadden het over onze ambities en over wat we in de nabije toekomst kunnen beteken voor de syndici als het asbestattest verplicht wordt voor de gemeenschappelijke delen. En over hoe we kunnen samenwerken met andere professionals in de bouwsector om zo samen waarde te creëren. 

Work hard, play hard
Na de inspanning volgde de ontspanning: een glaasje, lekker eten en een traktatie voor de eerste (operationele) verjaardag van Asbest Consulting. Proost!
 

 

Wil je zeker zijn van een hoogwaardig asbestattest dat niet alleen voldoet aan de wettelijke eisen, maar ook bijdraagt aan de waarde van de woning?

Blijf op de hoogte

Volg ons op de voet via onze social media-kanalen:

Elke maand nieuws over asbest en duurzaam wonen in je mailbox? Lees onze nieuwsbrief!

Alles weten

Bijblijven over asbest en duurzaam wonen? Lees onze nieuwsbrief:

©2022 asbest consulting
BE 0789 707 187
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij