Asbest Consulting en CIB Vlaanderen werken samen

17 April 2023
Asbest Consulting gaat samenwerken met CIB Vlaanderen Leuk nieuws! Asbest Consulting sluit een structurele samenwerking af met CIB Vlaanderen. Het partnerschap biedt een uitstekende manier om onze diensten bij de leden van het CIB in the picture te zetten, maar ook om te netwerken en informatie uit te wisselen zodat we onze sector nog beter maken.

CIB Vlaanderen is de beroepsorganisatie en het klankbord van de Vlaamse vastgoedsector met meer dan 3.400 leden. Asbest Consulting zorgt voor asbestattesten in heel Vlaanderen en is sinds 2 september 2022 als een van de eerste bedrijven proces gecertificeerd. We zijn daardoor de perfecte partner gebleken voor CIB.

Een belangrijk deel van de overeenkomst is dat CIB de diensten van Asbest Consulting gaat promoten. Het is een uitstekende manier voor Asbest Consulting om een groter publiek te informeren over onze dienstverlening. Het CIB voorziet bijvoorbeeld een specifieke landingspagina op haar website, die gelinkt is met onze website. En we gaan ook stevig in het nieuws komen met publireportages, advertenties en banners. Door deze overeenkomst nemen we deel aan het vastgoedcongres en syndic congres en zijn aanwezig op de ledenvergaderingen in de zes regio’s waar CIB actief is. Het partnership biedt evengoed ruime mogelijkheden om de handen in elkaar te slaan en geanonimiseerde info uit te wisselen voor statistische analyses en beleidsondersteunende studies. Samen sterk dus!

 

 

  • Voordelen voor de leden

    Door de samenwerking tussen CIB Vlaanderen en Asbest Consulting ontstaan ook voordelen voor de leden. Zo plannen we opdrachten die binnenkomen via het CIB-netwerk met prioriteit in. Asbest Consulting voorziet ook een snelservice voor de leden van het CIB. Hierdoor leveren we het asbestattest binnen de 3 werkdagen na het plaatsbezoek op, mits een meerprijs en op voorwaarde van de beschikbaarheid van capaciteit bij de labo’s. Daarover berichten we correct bij aanvraag. Vanuit Asbest Consulting voorzien we ook een ledenprijs voor elk attest dat de leden van CIB via RealSmart aanvragen.

  • Kwaliteit voorop

    Natuurlijk bevat deze overeenkomst ook kwaliteitsvoorwaarden. Zo is er onder andere voorzien dat de uitvoering van onze dienstverlening moet gebeuren door iemand met de vereiste erkenning/certificeringof het daarmee geassimileerde diploma. Ook werken conform de voorziene regelgeving is voor Asbest Consulting pure logica. Zo hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over het proces en de kwaliteit van het asbestattest.

  • Digitaal samenwerken

    De samenwerking voorziet ook in een koppeling tussen het centraal softwareplatform RealSmart van CIB en dat van Asbest Consulting. Hierdoor kunnen de leden rechtstreeks vanuit RealSmart de aanvraag voor een asbestinventarisatie initiëren. Deze digitale manier van samenwerken past helemaal in de visie van Asbest Consulting. Zo eenvoudig en digitaal mogelijk werken, maakt snelheid en flexibiliteit mogelijk.

Wij kijken reikhalzend uit naar een succesvolle samenwerking!

Blijf op de hoogte

Volg ons op de voet via onze social media-kanalen:

Elke maand nieuws over asbest en duurzaam wonen in je mailbox? Lees onze nieuwsbrief!

Alles weten

Bijblijven over asbest en duurzaam wonen? Lees onze nieuwsbrief:

©2022 asbest consulting
BE 0789 707 187
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij